Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Джобен наставник

Поредицата "Джобен наставник" е съвместен проект на сп. "Мениджър" и Harvard Business School Press. Всяко заглавие е посветено на отделна тема и цели да даде отговори на въпросите, които си задава всеки мениджър. Написани леко и разбираемо, книгите от поредицата са интересни за всички, които искат да направят добра кариера и да бъдат по-успешни.

рейтинг:

Успешната стратегия

юни 2009

единична цена: 6.50 лв.

цена с отстъпка: 5.00 лв.

Количество: поръчване

Сега, когато сме в криза и преначертаваме всичките си цели и планове, тази книга ще ви е изключително полезна. Тя ви дава начините, по които да съставите своето ново виждане за компанията и как то да стане реалност. Днес всички ние имаме остра нужда от успешни стратегии, които ще ни направят по-устойчиви в турбулентните времена.


Ще научите още как:

  • да съставите план за действие;
  • да определите нужните ви ресурси;
  • да се справите със съпротивата.


Запознайте се с вашия наставник:
С. ДЕЙВИС ФОГ е изявен лектор и консултант по стратегическо планиране. Бивш генерален мениджър на "Джонсън & Мърфи" и президент на подразделението за потребителски продукти на "Баух & Ломб". Преподавател по стратегическо планиране, реализация на стратегии и мениджмънт във Вандербилт, Колумбия, Еймъри, МИТ, Пен Стейт и Университета на Уисконсин.


HARVARD BUSINESS SCHOOL PRESS & МЕНИДЖЪР


Коментари