Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Джобен наставник

Поредицата "Джобен наставник" е съвместен проект на сп. "Мениджър" и Harvard Business School Press. Всяко заглавие е посветено на отделна тема и цели да даде отговори на въпросите, които си задава всеки мениджър. Написани леко и разбираемо, книгите от поредицата са интересни за всички, които искат да направят добра кариера и да бъдат по-успешни.

рейтинг:

Изкуството да делегираме

септември 2009

единична цена: 6.50 лв.

цена с отстъпка: 5.00 лв.

Количество: поръчване

"Не се страхувайте - делегирайте!" е основното послание на тази книга. Това е единственият начин да си оставите време за нещата, които само вие можете да свършите. Вече няма да се занимавате с десетките дребни задачи, а ще се захванете с най-важните. И постепенно, някак неусетно, работата ви ще стане по-успешна, резултатите ви - по-забележими, кариерата - по-стремителна. Делегирайки, вие се грижите и за себе си, и за подчинените си. Неслучайно това изкуство е толкова велико.


След като прочетете тази изключително интересна и полезна книга, ще научите:

  • да се доверявате;
  • да не се намесвате, без да е необходимо;
  • деликатно да контролирате.


Запознайте се с вашия наставник

ТОМАС Л. БРАУН е автор на първата онлайн книга за лидерството "Анатомия на огъня: Искрите на новия дух на предприемачеството". Той пише за световни издания, сред които "файненшъл Таймс" и "Уолстрийт Джърнъл". Води тренинги за лидери в редица големи корпорации.


HARVARD BUSINESS SCHOOL PRESS & МЕНИДЖЪР


Коментари