Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Джобен наставник

Поредицата "Джобен наставник" е съвместен проект на сп. "Мениджър" и Harvard Business School Press. Всяко заглавие е посветено на отделна тема и цели да даде отговори на въпросите, които си задава всеки мениджър. Написани леко и разбираемо, книгите от поредицата са интересни за всички, които искат да направят добра кариера и да бъдат по-успешни.

рейтинг:

Изкуството да управляваме стреса

октомври 2008

единична цена: 6.50 лв.

цена с отстъпка: 5.00 лв.

Количество: поръчване

Стига с този стрес! Той ни парализира, кара сърцата ни да трепкат и бавно и полека ни убива. Ние не искаме това. Ние искаме да работим без страх, да бъдем спокойни, конструктивни и много успешни. Тази книга ви дава точно това - методи за управление на стреса на работното място. С нея ще можете да го държите на онези нива, на които той е наистина полезен. Тя предлага съвети, бързи действия, техники с дългосрочен ефект.


Ще научите още:

  • да установявате причините за стреса;
  • да го управлявате така, че да ви дава енергия и сили;
  • да помагате на другите да се справят с него.


Запознайте се с вашия наставник

Д-Р ЕДУАРД ХАЛОУЕЛ е признат експерт по въпросите на стреса, безпокойството и начините за справяне с тях. Преподавал е в Медицинското училище на Харвард, основател е на Центъра за ког-нитивно и емоционално здраве "Халоуел" в Съдбъри и Андовър, щата Масачузетс. Автор е на редица бестселъри, сред които: "Осмели се да простиш", "Общувай: 12 важни съвета да отворите сърцето си", "Удължете живота си и разкрийте душата си" и "Безпокойството: Надежда и помощ за общия проблем".


HARVARD BUSINESS SCHOOL PRESS & МЕНИДЖЪР


Коментари