Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Джобен наставник

Поредицата "Джобен наставник" е съвместен проект на сп. "Мениджър" и Harvard Business School Press. Всяко заглавие е посветено на отделна тема и цели да даде отговори на въпросите, които си задава всеки мениджър. Написани леко и разбираемо, книгите от поредицата са интересни за всички, които искат да направят добра кариера и да бъдат по-успешни.

рейтинг:

Иновациите - нашият голям шанс

май 2009

единична цена: 6.50 лв.

цена с отстъпка: 5.00 лв.

Количество: поръчване

Всички знаем за Нютон и за неговия закон за гравитацията. Но дори ябълката да падне върху вашата глава, дори да имате страхотна идея, това далеч не означава, че тя ще види бял свят, че ще заработи. От гениалното хрумване до готовия продукт на пазара има дълъг и драматичен път. Тази книга ще ви помогне да преминете успешно по него.


От нея ще научите още как:

  • да намирате подкрепа;
  • да се справяте със съпротивата;
  • да запазите вдъхновението.


Запознайте се с вашия наставник:
КУМАР НОШУР е консултант по приложение на иновациите. Преподава бизнес стратегии, иновации и управление на технологиите в Бостънския университет и в Университета в Мелбърн. Работил е за 3M, AT&T (Лаборатории "Бел"), "Дженеръл електрик", "Жилет", "Проктър & Гембъл", "Джонсън & Джонсън" и "Нешънъл семикондукторс". Доктор е по управление на технологичните иновации в училището по мениджмънт "Слоан" към Масачузетския технологичен институт (МИТ). Основател е на компанията "Видиа".


HARVARD BUSINESS SCHOOL PRESS & МЕНИДЖЪР


Коментари