Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Джобен наставник

Поредицата "Джобен наставник" е съвместен проект на сп. "Мениджър" и Harvard Business School Press. Всяко заглавие е посветено на отделна тема и цели да даде отговори на въпросите, които си задава всеки мениджър. Написани леко и разбираемо, книгите от поредицата са интересни за всички, които искат да направят добра кариера и да бъдат по-успешни.

рейтинг:

Как да провеждаме срещи

ноември 2007

единична цена: 4.80 лв.

цена с отстъпка: 4.80 лв.

Количество: поръчване

За срещите могат да се кажат две неща: хората отделят много време за тях - между две трети и три четвърти от работния ден. И обикновено не искат да е така. Но на срещите се решават проблеми, вземат се решения и се изгражда доверие.От този наръчник ща научите кога да провеждате среща и кога не, как да я подготвите, какво означава правилото 8-18-1800, какво да правим, когато добрите срещи се провалят.

  • Напишете дневен ред
  • Вдъхновете хората
  • Управлявайте конфликтите
  • Спазвайте времето


Вашият наставник
Ник Морган е експерт по комуникации, който е подготвял речи за държавната администрация, бил е директор "Връзки с обществеността" в голям университет и преподавател по комуникации. Чрез собствената си компания Public Words обучава мениджъри и провежда семинари по редица въпроси, свързани с комуникацията.
Посланието му е: Защо трябва да се срещаме

HARVARD BUSINESS SCHOOL PRESS & МЕНИДЖЪР

Със съдействието на ТехноЛогика

 

Коментари