Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Джобен наставник

Поредицата "Джобен наставник" е съвместен проект на сп. "Мениджър" и Harvard Business School Press. Всяко заглавие е посветено на отделна тема и цели да даде отговори на въпросите, които си задава всеки мениджър. Написани леко и разбираемо, книгите от поредицата са интересни за всички, които искат да направят добра кариера и да бъдат по-успешни.

рейтинг:

Как да убеждаваме

март 2009

единична цена: 6.50 лв.

цена с отстъпка: 5.00 лв.

Количество: поръчване

Излишно е да ви казваме колко е важно да умеете да убеждавате. Само когато станете добри в тази област, лесно ще можете да прокарвате идеите си, ще превръщате визиите си за бъдещето в част от сегашния живот, ще напредвате бързо в кариерата. От тази книга ще научите защо убеждаването е наука и изкуство. С нея ще можете да усвоите основните правила и принципи на действие.


Ще научите още как:

  • да преценявате аудиторията;
  • да преодолявате съпротивата;
  • да създавате единомишленици.


Запознайте се с вашия наставник:
ХАРИ МАЙЛС е автор на двадесет и шест книги за продажбите, преговорите и влиянието, включително и на бестселърите "Мъдрият преговарящ" и "Пауър пойнтс!". Той е изпълнителен директор на "Майлс груп", международна консултантска компания. Сред клиентите й са "Ай Би Ем", "Прайс Уотър Хаус Купър", "Кей Пи Ем Джи", "Ърнст & Янг", "Юниливър", "Тойота" и "Оракъл".


HARVARD BUSINESS SCHOOL PRESS & МЕНИДЖЪР


Коментари