Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Джобен наставник

Поредицата "Джобен наставник" е съвместен проект на сп. "Мениджър" и Harvard Business School Press. Всяко заглавие е посветено на отделна тема и цели да даде отговори на въпросите, които си задава всеки мениджър. Написани леко и разбираемо, книгите от поредицата са интересни за всички, които искат да направят добра кариера и да бъдат по-успешни.

рейтинг:

Как да уволняваме

август 2008

единична цена: 4.80 лв.

цена с отстъпка: 4.80 лв.

Количество: поръчване

Има мениджъри, за които уволняването е едно от най-трудните изпитания. Има и такива, за които то е просто емоционално решение, съпроводено с изкрещяната реплика: "Уволнен си!". И с всичките последици от него. Да, уволнението не е никак лесна работа. И ако вие искате да сте професионалисти, трябва да сте професионалисти във всичко, включително в тази доста неприятна дейност. Книгата, която ви представяме, ще ви помогне да минете без сътресения и загуби през това сериозно изпитание.


Тя ще ви научи как:

  • да съобщите новината на служителя;
  • да избегнете евентуален съдебен процес;
  • да преразпределите работата по най-добрия начин.


Запознайте се с вашите наставници:

Д-р СЮЗАН АЛВЕЙ е консултант по развитие на организациите в Кеймбридж, Масачузетс. Работи в тясно сътрудничество с изпълнителни директори на големи и по-малки компании, помага им в стратегическите решения, свързани с персонала. Била е ръководител развитие в издателство "Харвард", в момента е преподавател в колежа "Бабсън".


СТИВЪР РОБИНС е участвал в създаването на девет нови компании и три публични дружества. Той е в екипа, преработил програмата за лидерство и усъвършенстване на бизнес училището "Харвард". Сега е консултант и съветник на компании от различни индустрии.


HARVARD BUSINESS SCHOOL PRESS & МЕНИДЖЪР

Поредицата "Джобен наставник - част втора" достига до вас със съдействието на

Коментари