Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Джобен наставник

Поредицата "Джобен наставник" е съвместен проект на сп. "Мениджър" и Harvard Business School Press. Всяко заглавие е посветено на отделна тема и цели да даде отговори на въпросите, които си задава всеки мениджър. Написани леко и разбираемо, книгите от поредицата са интересни за всички, които искат да направят добра кариера и да бъдат по-успешни.

рейтинг:

Управлявай кризата

януари 2009

единична цена: 6.50 лв.

цена с отстъпка: 5.00 лв.

Количество: поръчване

КРИЗА вероятно е най-често използваната дума в корпоративния свят напоследък. При това се произнася с известна доза страх и с несигурност за бъдещето. Затова тази книга в този момент е изключително ценна. Тя няма да ви каже как конкретно да се справяте с всяка криза в компанията (те, съгласете се, могат да бъдат твърде различни). Но ще ви помогне да я управлявате ефективно.


Ще научите и как:

  • да разпознавате първите признаци на задаващата се буря;
  • да съхраните бизнеса въпреки трудностите;
  • да предпазите екипа и себе си от страха и паниката.


Запознайте се с вашия наставник:

НОРМАН Р. АУГУСТИН е председател на изпълнителния комитет на "Локхийд Мартин". Бил е председател и изпълнителен директор в "Локхийд Мартин корпорейшън", директор на "Блек енд Декер", на "Филипс петролеум" и на "Проктър енд Гембъл". Автор е на книгите "Законите на Аугустин" и "Управление на кризата, която се опитвате да избегнете".


HARVARD BUSINESS SCHOOL PRESS & МЕНИДЖЪР

 

Коментари