Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Джобен наставник

Поредицата "Джобен наставник" е съвместен проект на сп. "Мениджър" и Harvard Business School Press. Всяко заглавие е посветено на отделна тема и цели да даде отговори на въпросите, които си задава всеки мениджър. Написани леко и разбираемо, книгите от поредицата са интересни за всички, които искат да направят добра кариера и да бъдат по-успешни.

рейтинг:

Управлявай шефа си

февруари 2009

единична цена: 6.50 лв.

цена с отстъпка: 5.00 лв.

Количество: поръчване

Може би това заглавие ще ви се стори малко странно. Това е така, защото вероятно малко знаете за тази деликатна и много важна дейност - управлението на шефа. Става дума не за подмолни стратегии, а за осъзнат подход, който ще ви отведе до целите - вашите, на шефа и на компанията. Тази книга ще ви представи основни стратегии и ще ви помогне да станете наистина много по-влиятелни.


От нея ще научите още как:

  • да градите позитивни и продуктивни отношения с шефа;
  • да показвате несъгласие, без да рискувате кариерата си;
  • да водите преговори за приоритетите в работата.


Запознайте се с вашите наставници:

КАТИ КАРЛОН е консултант с огромен опит, помага на мениджъри, търговци и маркетолози да постигат целите си. Специалист е по анализ и инструменти, с които съдейства на водещи компании да вземат най-правилните решения.

ЛИНДА А. ХИЛ е преподавател в Харвард, тя е председател на Инициативата за лидерство към известното бизнес училище. Автор е на бестселъра "Да станеш мениджър".


HARVARD BUSINESS SCHOOL PRESS & МЕНИДЖЪР

Коментари