Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Джобен наставник

Поредицата "Джобен наставник" е съвместен проект на сп. "Мениджър" и Harvard Business School Press. Всяко заглавие е посветено на отделна тема и цели да даде отговори на въпросите, които си задава всеки мениджър. Написани леко и разбираемо, книгите от поредицата са интересни за всички, които искат да направят добра кариера и да бъдат по-успешни.

рейтинг:

Успешната обратна връзка

юли 2009

единична цена: 4.80 лв.

цена с отстъпка: 4.80 лв.

Количество: поръчване

Известен факт е, че мнозина от нас пропускат да похвалят подчинените си. Или се притесняват да застанат очи в очи с тях, когато искат да коригират поведението им. Това е грешка! Даването и получаването на обратна връзка е изключително мощно средство за промяна на хората, на взаимоотношенията и на компанията. От тази книга ще научите как да станете по-добри в тази фина и деликатна дейност, от която в голяма степен зависи успехът ви като мениджъри и кариерата ви.


Прочитайки я, ще станете по-добри в:

  • преценката на момента за обратна връзка;
  • преодоляването на самозащитата;
  • промяната на поведението на служителите.


Запознайте се с вашия наставник:

ДЖЕЙМИ О. ХАРИС консултира компании по въпроси на промяната. Сред клиентите му са големи организации от публичния и частния сектор. Води практически занимания с висши мениджъри. Бил е корпоративен консултант, практикувал е право в продължение на 20 години. Бакалавър е по политически науки и икономика и доктор по право от университета в Йейл.


HARVARD BUSINESS SCHOOL PRESS & МЕНИДЖЪР

Поредицата "Джобен наставник - част втора" достига до вас със съдействието на

Коментари