Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Kнига за началата

рейтинг:

Книга за началата

юли 2009

единична цена: 12.90 лв.

цена с отстъпка: 12.90 лв.

Количество: поръчване

Искате да знаете повече за света около нас? Искате да разберете откъде тръгват нещата в нашия живот? Кои са хората, поставили началото в различни области на човешкото знание, изкуство и култура? Тогава тази изключителна книга е точно за вас. Тя съдържа хиляди изцяло неизвестни и малко известни факти за нещата от нашия живот. Предстои ви едно любопитно пътешествие в историята на човешката цивилизация, което ще даде отговори на много въпроси, които са ви вълнували.
Дрехите, които носим, храната, която ядем, телефоните, по които говорим, телевизията, която гледаме, лекарствата, които ни правят здрави, спортовете, които практикуваме, езиците, които говорим, както и самият капитализъм са започнали отнякъде. Тази книга ви казва точно откъде. Тя ви предлага бързо знание и начин лесно да обогатите общата си култура. „Книга за началата” не е енциклопедия, макар че предлага подобна фактология. Тя е сборник от кратки и увлекателни истории, които се четат на един дъх и са толкова ярки, че лесно се запомнят.

Авторът
ТРЕВЪР ХОУМЪР е автор на „Книга за началата”. Той е човек с изключително любопитство, обсебен от идеята да изследва неизвестни факти. Бил е изпълнителен директор на няколко частни и публични компании във Великобритания. Бивш шампион по голф за аматьори. В момента живее в Стафордшир и се радва на световния успех на книгата си.

Всички заглавия

Коментари