Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Мениджър

брой 266, декември 2020

цена: 3.60лв. (печатно издание - 7.00лв.)

цена на годишен абонамент: 66.00 лв.

1
1

поръчване

 

Платете с 3 sms-а по 1.20 лв., за да получите достъп до дигиталното издание.

2020 г. беше тест за способността ни за солидарност, за бързи помени и преосмисляне на модели за ефективност. За отговор на въпроса не колко сме заети, а в какво сме заети, можем ли да си сътрудничим с безброй други хора чрез нови инструменти и да бъдем полезни не само в нашите „колонии”.  

 

Въпреки научените уроци сега няма ясна граница между приключващата и новата година. Най-доброто време за подготовка за утре се оказва избягало, или както предупреди още в средата на 2020 г. Ювал Ноа Харари: „Ако дойдете на власт през 2021 г., все едно да пристигнете на парти, което вече е приключило и за вас остава да измиете мръсните чинии… Не чакайте до 2021 г. Следете какво правят политическите лидери в момента.”

 

През следващите месеци те ще продължат да „поправят” света или чрез солидарност и сътрудничество, или чрез националистическа изолация и конкуренция, които ще изострят още повече враждебността.

При липсващ ясен глобален план за изход от кризата „движещата се мравка отново ще върши повече от дремещия вол”. Силата ще е в способността на отделните хора и екипи да защитават цялото с правилните ходове за съхраняване на дейности и стартиране на нови, за оказване на подкрепа. На фона на изолацията светът е още по-отворен за нови идеи и проекти, затова посвещаваме новогодишния брой на хората, които продължиха да търсят решения за утрешните проблеми, да действат смело и да творят.

 

Убедени сме, че вие сте сред тях.

С пожелание за ползотворна 2021 г.,

екип на „Мениджър”

 

Коментари

още броеве от архиваПредходни броеве

За да платите с SMS е нехобходимо да сте
регистриран потребител

Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате.

 

Регистрация