Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Мениджър

брой 143, септември 2010

цена: 3.60лв. (печатно издание - 3.60лв.)

цена на годишен абонамент: 66.00 лв.

1
1

поръчване

 

Платете с 3 sms-а по 1.20 лв., за да получите достъп до дигиталното издание.

Да увеличаваме разходите!

 

Знаете ли колко отдавна съм написал заглавието „Честито! Кризата свърши". Но за съжаление все още е твърде рано за него. Кризата продължава да е тук и сигурно още дълго ще ни създава проблеми.

В същото време редица компании (сред които и нашата) вече започнаха да усещат първите признаци на излизане от тежката ситуация - увеличават се продажбите, нарастват приходите. Сега много важно е да не пропуснем момента и да започнем отново да разширяваме бизнеса си. Така решително ще изпреварим конкурентите си.

 

Дойде време отново да увеличаваме разходите (препоръчвам ви статията на Константин Стойчев, която публикуваме в този брой). Всеки от нас най-добре знае в кои области да насочи повече средства - в продукта, в маркетинга, в хората, за да получи по-голяма добавена стойност за компанията. Трябва много внимателно да си направим сметките и да променим поведението си на пазара. Още сега можем да си осигурим важно стратегическо предимство преди следващия икономически цикъл.

Един мой добър приятел обича да казва, че икономиката ще започне да се оправя тогава, когато предприемачите започнат пак да мислят за нови проекти и да мечтаят. Това време дойде!

Както се казва, моментът е исторически. Сигурен съм, че няма да го пропуснем и ще поведем промяната в нашите браншове и индустрии.

 

Максим Майер,

редакционен директор

 

Коментари

още броеве от архиваПредходни броеве

За да платите с SMS е нехобходимо да сте
регистриран потребител

Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате.

 

Регистрация