Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Мениджър

брой 145, ноември 2010

цена: 3.60лв. (печатно издание - 3.60лв.)

цена на годишен абонамент: 66.00 лв.

1
1

поръчване

 

Платете с 3 sms-а по 1.20 лв., за да получите достъп до дигиталното издание.

Новите герои


Гордея се с този брой. Не само заради текстовете, но и заради хората, които участват в него. Сред тях са Мениджърът на годината г-н Андреас Майерхофер и неговите подгласници - финалистите в националния конкурс „Мениджър на годината". Всички те имат впечатляващи резултати в една изключително тежка година. Всъщност всички участници в конкурса „Мениджър на годината 2010" имат много сериозни постижения в бизнеса. Затова според участниците в надпреварата, експертите в „Делойт България" - консултантската компания, която оценяваше кандидатите, гостите на заключителната церемония това е най-силният конкурс досега.


Много ми се иска енергията, която отчитаме на този конкурс, да продължи и след кризата. Защото за мен, а вероятно и за вас, е обидно от класациите за Европейския съюз, в които България е на последно място. Трябва много национална енергия, а може би и време, за да променим тази ситуация.


Но мениджърите още отсега могат да започнат да създават новия образ на нашата страна пред българите и пред света. Със своите стоки, продукти, услуги, партньорства те ще утвърждават новия престиж на родината.


Мечтая в следващите години нацията да се обедини около идеята да направим България по-достойно място за живот, а самата България да заеме по-достойно място в Европа и света. Това е кауза, на която си заслужава всички да се посветим. Убеден съм, че ще го направим!

 

Максим Майер,
редакционен директор

 

Коментари

още броеве от архиваПредходни броеве

За да платите с SMS е нехобходимо да сте
регистриран потребител

Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате.

 

Регистрация