Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Мениджър

брой 150, април 2011

цена: 3.60лв. (печатно издание - 3.60лв.)

цена на годишен абонамент: 66.00 лв.

1
1

поръчване

 

Платете с 3 sms-а по 1.20 лв., за да получите достъп до дигиталното издание.

150 броя и един от тях

 

Когато през февруари 2007 г. издавахме стотния брой на „Мениджър" и аз пишех тази колонка, пресметнах, че брой 200 ще излезе през юни 2015 г. Тогава това ми се струваше страшно далече. Сега, когато приключваме работата по 150. брой, вече не е така - минали сме половината път.

 

Радостен съм, че много от нещата, за които тогава мечтаех и писах, станаха реалност. Списание „Мениджър" вече е по-европейско, по-интелигентно, по-интересно, с по-голямо самочувствие.
Между тези 50 броя се случиха още много неща - „Мениджър" взе няколко национални журналистически награди, създаде и наложи конкурса „Мениджър на годината", разви още едно списание - „Обекти", както и сайта „Мениджър Нюз". Най-важното - утвърди се като националноотговорна медия, лидер сред списанията в България.

 

Всичко това се случи, защото имахме цели, ценности и каузи. За тях може да прочетете в интервюто с издателя на „Мениджър" Васил Мирчев, което публикуваме в този брой. От него ще научите много за списанието. И вероятно ще усетите онази така важна емоция, с която той и всички ние, до току-що дошлите стажанти в редакцията, сме заразени. За нас „Мениджър" не е само нашата работа, за нас „Мениджър" е нашият живот.


Казват, че да постигнеш успех е по-лесно, отколкото да го задържиш. През следващите години всички ние ще се стремим не само да задържим успеха, но и да превърнем „Мениджър" в един от символите на успеха в България. Сигурен съм, че имаме сили, амбиция, знания и качества да го направим. Благодаря на всички читатели за подкрепата!


Максим Майер,
редакционен директор на „Мениджър"


Коментари

още броеве от архиваПредходни броеве

За да платите с SMS е нехобходимо да сте
регистриран потребител

Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате.

 

Регистрация