Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Мениджър

брой 227, септември 2017

цена: 3.60лв. (печатно издание - 6.00лв.)

цена на годишен абонамент: 66.00 лв.

1
1

поръчване

 

Платете с 3 sms-а по 1.20 лв., за да получите достъп до дигиталното издание.

Ноември 2027 г.


Сигурен съм, 20. церемония на конкурса "Мениджър на годината" ще е през ноември 2027 г. в Софийската опера и балет. Цялата история, амбициите и професионализмът, с които списание "Мениджър" го организира, са гаранция за това.


Много нови неща ще се случат дотогава. В пъти ще се увеличи броят на участниците. Все повече лидери ще имат резултатите, политиките и самочувствието да се състезават за най-авторитетната мениджърска награда в България. Дигитализацията и новите технологии коренно ще променят не само бизнеса, но и начина, по който ще провеждаме конкурса. До утвърдените лидери ще застанат и милениълите, които сега започват първа работа. Рязко ще скочат резултатите, с които мениджърите ще участват в конкурса. Много от сегашните малки фирми ще станат големи, големите - още по-големи, а някои от тях, надявам се, и глобални.


Но има неща, които няма да се променят с годините - желанието на мениджърите да бъдат все по-добри и да се състезават. Нашата непрекъсната амбиция да развиваме конкурса, да прилагаме световни стандарти и практики при провеждането му. Както и свещената за нас обективност.
Убеден съм, че в следващите 10 години, както и досега, вдъхновението на лидерите и на конкурса ще са все така необходими.

Желая ви приятно четене!
 
МАКСИМ МАЙЕР
редакционен директор

Коментари

още броеве от архиваПредходни броеве

За да платите с SMS е нехобходимо да сте
регистриран потребител

Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате.

 

Регистрация