Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Мениджър

брой 231, януари 2018

цена: 3.60лв. (печатно издание - 6.00лв.)

цена на годишен абонамент: 66.00 лв.

1
1

поръчване

 

Платете с 3 sms-а по 1.20 лв., за да получите достъп до дигиталното издание.

1 000 000 думи

През октомври се навършват 20 години от първия брой на списание "Мениджър". Това са 240 книжки, излезли в над 2 640 000 екземпляра, повече от 39 000 страници. Само през 2018 г., която сега започва, ще отпечатаме над 1 000 000 думи, написани от близо 450 автори. Всеки с различни идеи, тези и компетенции. Ще има думи, които идват направо от сърцето, други ще са чисто знание, трети - опит, четвърти - информация. Ще има много умни думи, ще има такива, които се казват за първи път. Развълнувани, трезви, по-обикновени.


Но едно е сигурно и много ценено от всички нас, издатели и екип - те ще бъдат честни, ще служат само на читателите и на обществения интерес. Така както е било винаги във всичките тези 240 броя досега - без манипулации, без слугуване, без външни влияния. Имаме общо разбиране за смисъла на журналистическата професия, свои политики, морал, финансова устойчивост.


За нас е много важно да развиваме нашия продукт, да ставаме все по-добри в това, което правим, да бъдем най-добрите по световните стандарти. Това ни движи напред. Така беше в предишните 20 години, така ще е и през следващите 20.

Желая ви приятно четене!
 
МАКСИМ МАЙЕР
редакционен директор

Коментари

още броеве от архиваПредходни броеве

За да платите с SMS е нехобходимо да сте
регистриран потребител

Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате.

 

Регистрация