Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Мениджър

брой 252, октомври 2019

цена: 3.60лв. (печатно издание - 6.00лв.)

цена на годишен абонамент: 66.00 лв.

1
1

поръчване

 

Платете с 3 sms-а по 1.20 лв., за да получите достъп до дигиталното издание.

Хората, които създават бъдещето

 

Говори се, че живеем в трудни и несигурни времена. Истината е, че човечеството никога не е живяло по-добре. Хората по света са по-образовани и по-здрави откогато и да е. Живеещите в крайна бедност са едва 10% на фона на 80% преди два века. Обществата живеят по-свободно и по-добре. Голяма част от заслугите за това развитие са на бизнеса.

 

Предприемачите винаги са били на предната линия на промяната, така ще бъде и занапред. Икономическата ситуация е динамична, технологиите се развиват непрекъснато, а конкуренцията е изключително силна във всички сектори. Затова днешните мениджъри трябва да са много по-креативни, по-смели и по-запознати с актуалните тенденции, подходи и решения в бизнеса.

 

На този фон тече съревнованието за най-добър мениджър на България в емблематичния конкурс „Мениджър на годината”. На 4 ноември ще научим кой ще бъде призьорът за 2019 г. В този брой на списание „Мениджър” ви представяме десетте личности, които станаха финалисти в тазгодишния конкурс. Тези хора са пример за отдаденост и усилен труд; личности, налагащи високи критерии за мениджмънт.

 

Ние в екипа на „Мениджър“ аплодираме всички участници в конкурса за тяхната смелост и лидерство. Със своя личен пример всеки от тях допринася за подобряването на бизнес средата и за устойчивото развитие на обществото ни. Тези хора са истински вдъхновители за всички нас.

 

Приятно четене!

 

Деница Димитрова,

управител

 

Коментари

още броеве от архиваПредходни броеве

За да платите с SMS е нехобходимо да сте
регистриран потребител

Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате.

 

Регистрация