Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Мениджър

брой 258, април 2020

цена: 3.60лв. (печатно издание - 7.00лв.)

цена на годишен абонамент: 66.00 лв.

1
1

поръчване

 

Платете с 3 sms-а по 1.20 лв., за да получите достъп до дигиталното издание.

Tози брой е за споделянето на идеи. Над 30 имена от бизнеса, медийната и комуникационната среда участват в него с интервюта и коментари, отправяйки общото послание, че обстановката, в която се намираме, няма да спре проправянето на нови пътища за действие. Разговаряме с победители и финалисти в конкурса „Мениджър на годината“ и с предприемачи за реакцията им срещу новата криза и моделите, чрез които продължават да движат бизнесите си. И да опазват най-важното – отношенията си със служители, партньори и потребители.

 

Попитахме хора, които всекидневно си имат работа с човешкото мислене, как реагира то на кризи и кога отключва иновативната си сила. Влизаме свободно в стартъп мрежата, за да видим как терминът „иновация“ променя бляскавото си значение, превръщайки конкуренцията в сътрудничество. А в глава „Истории от утре“ се опитваме да си представим по-осъзнатите мениджъри, потребители, приятели и хора, които бихме могли да бъдем.

 

Не пропускайте и бързата история на 19-годишния Момчил, който миналата година завършва гимназия, носейки тениска, и заминава за едно от най-широко скроените места в света – Берлин. Между два семестъра в университета решава, че винаги има какво да се върши, и кандидатства за нова „специалност“ – доброволец по дезинфекция-та в „Пирогов“. Замислете се къде може да срещнете Момчил и връстниците му утре и какво означава за тях 8-часов работен ден. Смисълът може би най-накрая ще се превърне в най-търсената стока. В противен случай няма страшно – светът просто ще си остане същият.

 

Приятна работа.

Коментари

още броеве от архиваПредходни броеве

За да платите с SMS е нехобходимо да сте
регистриран потребител

Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате.

 

Регистрация