Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Мениджър

брой 259, май 2020

цена: 3.60лв. (печатно издание - 7.00лв.)

цена на годишен абонамент: 66.00 лв.

1
1

поръчване

 

Платете с 3 sms-а по 1.20 лв., за да получите достъп до дигиталното издание.

Попитайте Света от какво се е уморил.  Ще ви каже, че му е омръзнало да слуша, че вече не е същият. Особено го плаши фразата, че „прави първите си стъпки към завръщане към нормалността“.

 

Защото часовникът тиктака не за възстановяване на миналото, а за изграждането на съвсем ново и по-добро бъдеще. Часовникът си тиктакаше отдавна. Но заради шока от началото на  2020 г. още се лутаме в спасителната фаза на настоящата криза, отлагайки ясното дефиниране на „по-доброто“.

 

Краткосрочният фокус е разбираем предвид масовите и внезапни спадове в търсенето в много сектори и последиците за икономиките – особено за развиващите се и нововъзникващите, където нарастването на бедността ще е отчайващо осезаемо. Затова е време Светът да стане сцена за умно възстановяване, а не просто за паническо ограничаване на удари.

На тези две фази е посветен нашият и вашият „Мениджър“.

 

Трябва да си признаем, че и ние разглеждаме „нормалното“ с известна носталгия, защото няма да видим завръщането на Rage Against the Machine на живо това лято, съжаляваме. Сменете бандата с любимата си.

 

Но ще продължим да пробиваме стени с хората, с които работим и си партнираме. Ако превключим от вълна безгрижно оцеляване към преквалификация на екипите си, справедливо харчене, инвестиции в ново поколение производство, стоки и идеи. Инвестиции в смелост. Приятна работа.

 

Елица Николовa

главен редактор

Коментари

още броеве от архиваПредходни броеве

За да платите с SMS е нехобходимо да сте
регистриран потребител

Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате.

 

Регистрация