Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Мениджър

брой 274, август 2021

цена: 7.00лв. (печатно издание - 7.00лв.)

цена на годишен абонамент: 75.00 лв.

1
1

поръчване

 

Платете с 6 sms-а по 1.20 лв., за да получите достъп до дигиталното издание.

Новият Мениджър за лидерските умения и състезанията с конкуренцията

 

“Когато превърнеш хобито си в работа, можеш да работиш денонощно и в същото време да не работиш никога. Голяма част от промяната в компанията е, че всъщност хората работят защото им харесва идеята да създадат нещо и да стигнат до потребителите. След това им харесва, че виждат влиянието върху целия пазар, с милиони устройства и стотици хиляди домакинства, които ги използват всеки ден. Това дърпа много напред.”, разказва пред “Мениджър” Димитър Димитров изпълнителен директор и съосновател на технологична компания “Алтерко”. Той управлява една от най-успешните компании на Българската фондова борса, която може да се похвали с добри финансови резултати, растяща пазарна капитализация и иновативни технологични продукти, които се продават в цял свят.

 

В новия брой на МЕНИДЖЪР четете още:

 

“Какво ще ни струва забавянето на плана за възстановяване” - Българският бизнес е поставен пред риск да изостане в европейската и глобалната надпревара по конкурентоспособност. Вече 24 от 27 страни-членки на ЕС изпратиха своите планове, 18 от тях дори получиха потвърждение, че залегналите в тях реформи отговарят на приоритетите на Европейската комисия.

 

“Какви са международните очаквания към новото българско правителство, независимо кога ще поеме властта”. Повече от всякога държавата има нужда от безпристрастно, отворено и отговорно за всички бизнеси правителство, спазващо закона и гарантиращо социална справедливост. Анализ на д-р Асен Асенов, преподавател в Американския университет във Вашингтон

 

“Не, няма пилот в самолета” - Подкрепена от партньори-гиганти като DHL българската компания за автономни карго превози Dronamics планира първи рунд за привличане на инвестиции по-късно тази година

 

“Сладко, ледено изкушение” - Как изглежда пазара на сладолед през последните няколко години.

 

“Естествено и изкуствено поскъпване на електроенергията” - Не временно повишаващите се цени на тока, а липсата на тяхната прогнозируемост са основна пречка за трансформация на икономиката ни. Анализ на Калоян Стайков.

 

“Музиката като дух”. Джаз певицата Мирослава Кацарова ни представя новият си албум “Теменужена” и добавя, че днешният човек се нуждае най-много от дискретност.

Коментари

още броеве от архиваПредходни броеве

За да платите с SMS е нехобходимо да сте
регистриран потребител

Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате.

 

Регистрация