Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Мениджър

брой 275, септември 2021

цена: 7.00лв. (печатно издание - 7.00лв.)

цена на годишен абонамент: 75.00 лв.

1
1

поръчване

 

Платете с 6 sms-а по 1.20 лв., за да получите достъп до дигиталното издание.

Новият Мениджър за бизнеса, който продължава да се учи, как да се справя с трудностите и предизвикателствата

 

“Когато създадох фирмата, тя беше от двама-трима души, сега служителите са над 500. Докато бяха 25, успешно ги управлявах и ръководех сам. След това създадох организационна структура на управление и назначих мениджъри на различните нива”, разказва пред “Мениджър” Светлин Николчев, основател и изпълнителен директор на “Ролпласт”. Разговаряме с него за пътя на успеха и предизвикателството да изградиш успешен бизнес от нулата. В началото на фирмата стои офис в един гараж и 2000 хил. лв. назаем от приятел. Днес заводът на “Ролпласт” е на площ от 40 хил. кв. м, а компанията е сред лидерите в региона. 

 

В новия брой на МЕНИДЖЪР четете още:

 

  • Кои са десетте най-добри мениджъра на годината оценени по прецизната и комплексна методика на “Делойт България”.

 

  • “Новата вълна на несигурност”, как различните бизнеси ще управляват рисковете пред тях предизвикани от игнорирането на пандемията.

 

  • “Възраждането на Изтока. И неговите въпросителни” - Пластовете на глобалната политика и икономика се разместват, този път в източна посока. Независимо от своята важност тази фундаментална промяна продължава да е едновременно слабо позната и недоразбранаСледете новата аналитична рубрика на политолога Владимир Шопов.

 

  • “Кризата в Близкия Изток” - Талибаните стоят върху стратегически важни метали за световната икономика. Интервю с анализатора Мохамед Халаф.

 

  • Хостинг услугите в България” - Зрял пазар, консолидация и възможности.

 

  • “Тя, интелектът и властта” - Ангела Меркел е канцлер на Германия вече 16 години. След четири мандата тя се оттегля от поста. Портрет и направи журналистът Бойко Василев.

 

  • Отмина ли златната ера на Германия? На този въпрос отговаря изследването на Европейския съвет за външна политика направено сред гражданите на 12 европейски държави.

 

  • “Вярвам, че българският народ ще си намери пътя”, интервю с театралната режисьорка Диана Добрева преди премиерата на новия и спектакъл в Народния театър - “Народът на Вазов” от Александър Секулов.

 

  • Есенен коктейл - Явор Гърдев “Взривява” Малък градски театър “Зад канала” - пиесата на световноизвестния испански драматург Жорди Галсеран “Фицрой” се играе за първи път в света на българска сцена. А Гърдев знае как да ви провокира, да ви накара да мислите и да си тръгнете променени след представлението

 

  • Зеленият бизнес, който ще ви спести болката в сърцето - Как да си направиш стартъп за седмица? Мисията е възможна, показва първият в страната стартъп лагер за зелени технологии GreenUP

 

Търсете МЕНИДЖЪР в разпространителската мрежа в цялата страна, както и в дигиталната платформа zinzin.bg

 

Коментари

още броеве от архиваПредходни броеве

За да платите с SMS е нехобходимо да сте
регистриран потребител

Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате.

 

Регистрация