Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Мениджър

брой 276, октомври 2021

цена: 7.00лв. (печатно издание - 7.00лв.)

цена на годишен абонамент: 75.00 лв.

1
1

поръчване

 

Платете с 6 sms-а по 1.20 лв., за да получите достъп до дигиталното издание.

 

Новият Мениджър анализира енергийната криза и предизвикателствата пред бизнеса. Среща ви с министри, предприемачи и авторитетни анализатори.

 

Бизнес портрет:

 

“Толкова обичам работата си, че ако трябваше да се върна и да започна отново, пак бих избрал същото”, споделя пред “Мениджър” Пламен Андреев, собственик и управител на “Планекс Инвест”. Определя себе си като строителен инженер с архитектурно мислене и това се потвърждава от почерка на строителната компания, която ръководи. Зад “Планекс Инвест” стоят редица големи проекти на хотели и жилищни сгради. Разговаряме с Пламен Андреев за историята на компанията, цената на успеха и предизвикателствата пред строителния бранш. 

 

В новия брой на МЕНИДЖЪР четете още:  • “Перфектната енергийна буря”. Как търсенето и предлагането завихриха неочакван ценови циклон. Служебният кабинет е принуден спешно да решава проблема с растящите цени и краткосрочни мерки.   • “Цените на електроенергията няма да се върнат на нивата отпреди кризата” - интервю с министъра на енергетиката Андрей Живков   • “Бизнес лидерство и изкуството на успеха” - ексклузивни кадри от снимките на филма представящ десетте финалиста в конкурса “Мениджър на годината 2021”.   • Изборите в Германия отприщиха сблъсъкът за Европа” - Анализ на Весела Чернева заместник-директор на Европейския съвет за външна политика и директор на офиса в София   • “Западът стяга коалициите си срещу Китай. И прави нови”. Новата тема в аналитичната ни рубрика на политолога Владимир Шопов.   • “Боря се да бъде по правилата” - интервю за Мениджър на министърката на регионалното развитие Виолета Комитова.   • “Най-търсените сред най-добрите” - Възнагражденията на ключовите директори започват  от 6 хил. лв. Заради инфлацията се очакват ръстове на доходите от поне 3% през тази година и 4% през следващата.   • “Голямата модна депресия”. Сега е моментът индустрията да се подготви за света след пандемията.  • “Новинарството не е благотворителна дейност”. Интервю с основателя на американското издание Politico Джон Харис.  • “Моето спасение е да работя с младите, с музиката, за операта”. Срещаме Ви с оперната прима Райна Кабаиванска

 

Коментари

още броеве от архиваПредходни броеве

За да платите с SMS е нехобходимо да сте
регистриран потребител

Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате.

 

Регистрация