Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Мениджър. Жената е

брой 5, декември 2021

цена: 9.90лв. (печатно издание - 14.90лв.)

1
1

поръчване

 

Платете с 9 sms-а по 1.20 лв., за да получите достъп до дигиталното издание.

Жената е…. Идеи, Любов, Толерантност, Уют

 

Тя е и герой на специалното издание, което списание МЕНИДЖЪР издава за пета поредна година. В него сме погледнали към нея през призмата на каузите и дарителските инициативи, в които, тя, жената, влага сърце и енергия. Проявява силните си страни на грижовна майка, вдъхновител на екипи и инициативи, които, в крайна сметка ни движат напред. За нас това не са просто роли.

 

За редакционния екип беше сладко предизвикателство да подбере и разкаже интересни истории, които да допълват образа й. А знаете, че той изначално е бил вдъхновение в работата на много творци - писатели, поети, художници, дизайнери... 

 

Един от класиците в българската литература Йордан Йовков й рисува провокативни и смели портрети, като носител на промяната: ”Жената, момче, е рай, жената е вечна мъка. Жената е рибя кост. Като ти заседне в гърлото, ще се задавиш”, описва той образът на Албена.  

 

В този брой има съдби, които наистина засядат като кост в гърлото, като тази на младата сирийска лекарка Амани Балур и руската журналистка Анна Политковская. Възхищение и дълбоки са също историите на водещата от БНР и преподавател в програмата “Заедно в час” - Таня Величкова и майсторката на шоколад Станимира Георгиева, която дава работа на хора от уязвими групи.

 

Прочетете историята на финансовия министър на Индонезия - Шри Муляни, която е определяна за икона на икономическата реформа в страната, а западните медии наричат - Индонезийската Меркел. И още - надникнете в света на правозащитния адвокат Амал Клуни и нейните каузи. В броя има още интересни текстове, които може да прочетете.

 

Основната ни цел, преди всичко, беше да ви покажем примери със смисъл, да ви провокираме да подкрепяте, да давате и да търсите добротата, също както нашите героини. 

Коментари

още броеве от архиваПредходни броеве

За да платите с SMS е нехобходимо да сте
регистриран потребител

Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате.

 

Регистрация