Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Мениджър. Жената е

брой 1, ноември 2016

цена: 9.60лв. (печатно издание - 14.90лв.)

1
1

поръчване

 

Платете с 8 sms-а по 1.20 лв., за да получите достъп до дигиталното издание.

Хармония в бизнеса


Представям ви нашето ново специално списание „Жената е”. В него ние улавяме нещо много хубаво, което се случва в бизнеса у нас напоследък – силната вълна на жени, които се включват в управлението на компаниите. Те са умни, компетентни, талантливи, променят стила на общуване и правене на бизнес.

 

Ще ни се да вярваме, че „Мениджър” има своя принос в тази вълна на навлизащи в управлението дами. Още през 2012 г. списанието даде идеята за създаване на Съвет на жените в бизнеса, силна и авторитетна организация днес. Проведохме много конференции по темата, публикувахме стотици текстове. Всичко това имаше смисъл.

 

И така до този специален брой. В него ще видите първата класация на 100-те най-печеливши компании, управлявани от жени. Тя показва колко големи и важни бизнеси се ръководят от нежния пол. Но жени са начело не само на най-големите, но и на средни и по-малки, но много успешни компании.

 

Направихме 52 интервюта с дами, които ръководят фирми в най-различни браншове - искрени и мъдри четива. Благодаря на всички, че са толкова откровени с нашите читатели. Техните истории ще дадат кураж, амбиция, воля, последователност на още много жени да тръгнат по пътя нагоре.

 

Убеден съм, че дойде време наред с баланс на полове, квоти и т.н. да мислим повече за хармонията между жените и мъжете, които управляват компаниите, и да я създаваме. Тя ще извади нови качества и енергия у мениджърите и собствениците, ще направи бизнеса по-конкурентен и печеливш.

 

Хармонията е новият голям актив на компаниите. 

 

Желая ви приятно четене!

 

Максим Майер,

редакционен директор

 

Коментари

още броеве от архиваПредходни броеве

За да платите с SMS е нехобходимо да сте
регистриран потребител

Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате.

 

Регистрация