Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Мениджър. Жената е

брой 2, ноември 2018

цена: 9.60лв. (печатно издание - 20.00лв.)

1
1

поръчване

 

Платете с 8 sms-а по 1.20 лв., за да получите достъп до дигиталното издание.

Жените, които променят бизнеса


Никак не е случайно, че „Жената е“ излиза в месеца, в който списание „Мениджър“ става на 20 години. Успехът на жените в бизнеса е кауза, на която ние като журналисти сме се посветили от близо 10 години. „Мениджър“ първи силно изрази позиция на тази тема. Публикувахме стотици текстове и интервюта, организирахме дискусии, ангажирахме с темата големите компании и властта. По наша идея бе създаден и Съвет на жените в бизнеса, който вече е самостоятелна и авторитетна организация. Затова сега, когато ЕС отчита, че България е на едно от челните места по жени на мениджърски позиции, се радваме, че поне с малко сме допринесли това да се случи.

 

Горд съм, че 72 дами лидери дадоха интервюта в този брой на „Жената е“. Няма друг форум или медия, които могат да привлекат толкова много участнички. Всички те казват изключително интересни неща, много са искрени. Благодаря им, че допускат нашите читатели толкова близо до себе си.

 

Опитвам се да си представя всички жени на високи постове в бизнеса - как работят, как правят нещата да се случват, как разпръскват край себе си мъдрост, обаяние, вдъхновение. Те влияят на стотици хиляди хора - екипи, клиенти, семейства и близки. Убеден съм, че само след няколко години благотворното им присъствие по върховете на компаниите ще стане още по-силно. И те заедно с колегите си мъже ще направят бизнес средата по-толерантна и предвидима, ще променят начина, по който работи икономиката.

 

Резултатите, както знаете, не са нито мъжки, нито женски. Те са силни и вдъхновяващи.

 

Желая ги на всички читатели на „Жената е“ от сърце.

 

Максим Майер,

главен редактор

 

Коментари

още броеве от архиваПредходни броеве

За да платите с SMS е нехобходимо да сте
регистриран потребител

Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате.

 

Регистрация