Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Мениджър. Жената е

брой 3, октомври 2019

цена: 9.60лв. (печатно издание - 14.90лв.)

1
1

поръчване

 

Платете с 8 sms-а по 1.20 лв., за да получите достъп до дигиталното издание.

Зад всяка жена лидер стои история, която зарежда с увереност

 

Гордея се със специалното издание, което държите в ръцете си. В него за пореден път представяме индивидуалните личности на жени лидери, чиито постижения са пример за вдъхновение.

 

В хода на историята на прехода в нашата страна ние, жените, преминахме през своето израстване, научавайки се как да участваме в новите пазарни механизми, как да сме част от развитието на частния сектор, как да продължим своята възходяща траектория в корпоративния свят, как да оползотворяваме градивно знанието и свободата във всичките й аспекти.

 

Изправихме се пред драматични промени, голяма несигурност и намерихме сили да преодолеем наследството на предразсъдъците и стереотипите.

 

Днес ние сме предприемачи, ние сме ръководители, ние сме иноватори. Ние продължаваме да сме възпитатели на бъдещото поколение. Развиваме нашите умения и компетенции, надграждаме навиците си, развиваме таланта и отстояваме морала и куража да използваме всички тях. Дръзваме да мечтаем и целеустремено да следваме стремежите си. Участваме активно в дневния ред и задаваме тон в устойчивото икономическо и социално развитие.

 

Това са историите, които ще откриете във вълнуващите интервюта, разкриващи таланта и духа на нашите избрани жени лидери. Това са истории за живота, работата и лидерството в управлението, дипломацията, промяната на социалните норми и промяната на политическата и корпоративната среда, утвърждаващи ролята на жените. Те ни насърчават да гледаме света през различен обектив, разкриват ни своята чувствителност и привлекателност, окуражават ни да подхождаме към живота с увереност.

 

Имаме привилегията да работим с тях месеци наред, за да ви представим техните гласове, позиции и зона на влияние върху най-големите проекти на човечеството. Прекрачили ограниченията, променили границите на постиженията на жените и проправили път на други жени и момичета да следват техните стъпки и да се превърнат в бъдещи успешни личности. Размерът на техните мечти и готовността им да ги следват предизвикват уважение, интерес и заслужават нашето внимание.

 

Бих искала да им благодаря, че разкриват себе си пред читателите на „Жената е“ и ни зареждат с надежда, амбиция и вътрешна сила.

 

Александра Мирчева,

член на съвета на директорите на „ВМ Финанс Груп“, издател на сп. ”Мениджър”

 

Коментари

още броеве от архиваПредходни броеве

За да платите с SMS е нехобходимо да сте
регистриран потребител

Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате.

 

Регистрация