Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Обекти

брой 29, ноември 2011

цена: 2.40лв. (печатно издание - 2.95лв.)

1
1

поръчване

 

Платете с 2 sms-а по 1.20 лв., за да получите достъп до дигиталното издание.

Е-живот

 

Електронни учебници, виртуални медицински сестри, „Под игото“ на електронен четец. Компютърът и световната мрежа завладяват все по-голямо пространство в нашия живот. Стига ли вече?


Не! – Убедени сме в това. Прочетете в новия брой на „Обекти“ как най-после започва да се променя българското училище с навлизането на електронните учебници в него – и най-вече как това ще помогне на децата да знаят повече! Разберете как медсестрата от компютърния екран ще ви помогне, когато имате нужда от нея, и колко лесно електронни устройства могат да се погрижат за вашето здраве. И какво се случва с електронната книга в България. „Е-училището“, „Е-здраве“, „Е-четенето“ са на ваше разположение!


В допълнение ще се запознаете с една наистина забавна Е-приятелка. Тя се казва Сири и може да отговори на (почти) всеки въпрос.


А знаете ли,че Е-светът води и свой собствен живот? „И програмите могат да са живи, да еволюират и мутират“, обяснява увлекателно проф. Иван Танев, който работи в Япония. Неговата електронна змия има много общо с истинската.


Нещо друго истинско ви предлагаме обаче в новия брой – изящните красавици на България. Не, не са манекенките – става дума за нежните пеперуди, някои от които са уникални и се срещат единствено тук. Страната ни е богата на тези ефирни същества – запознайте се с тях!


Ще ви върнем назад във времето с безкрайно интересните спомени на един кореняк софиянец за живота в столицата през 40-те години на миналия век, и още по-назад – до първия фалит на държава в историята – който, оказва се, отново е в Гърция! Ще ви разходим до Марс и до прецизните български космически апарати с дфн Йорданка Семкова. Психоложката Емилия Начева ще ви даде „рецепта“ как да се избавите от тревожността – тази почти епидемия на нашето време.


И тъй като – и в реалния, и в е-живота, вече сме на коледна вълна, ви предлагаме идеи за подаръци – разбира се, нестандартни. Няколко от тях са с името „Обекти“. Надяваме се да ви харесат!

Коментари

още броеве от архиваПредходни броеве

За да платите с SMS е нехобходимо да сте
регистриран потребител

Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате.

 

Регистрация