Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Първите в бизнеса

брой 7, януари 2022

цена: 9.90лв. (печатно издание - 14.90лв.)

1
1

поръчване

 

Платете с 9 sms-а по 1.20 лв., за да получите достъп до дигиталното издание.

Поглед отвътре, поглед напред

 

Специалното издание “Първите в бизнеса 2021” на “Мениджър” излезе от печат

 

Седмото специалното издание - “Първите в бизнеса” на списание Мениджър представя водещите 200 дружества на българския пазар, класирани по приходи от продажби и печалба. Компаниите са реализирали общо 87,5 млрд. лв. оборот, което представлява 73% от БВП. Това са дружествата създаващи стойност и работни места.

 

В изданието за първи път са включени три нови класации: Топ 50 компании по най-бързорастящи приходи: Топ 50 на компаниите по най-бързо растяща печалба и Топ 50 най-големите работодатели в страната.

 

Четете още:  • Прогнози за 2022 г. и секторни анализи от мениджърите на компании попаднали в топ десет на класациите по водещи сектори. Каква беше изминалата година за бизнеса и какви са очакванията му за тази.  • Основен риск пред бизнеса остават инфлацията и ръстът на производствените цени. Анализ на финансиста от Съвета по икономически и публични политики Никола Филипов.
  • Икономика на растежа. Специален доклад на Института за пазарна икономика.   • Поглед напред. Възможните сценарии от главните икономисти на водещите банки в България.  • PEST анализ на Института за пазарна икономика за факторите, които ще влияят на икономиката в България през 2022 година - политически; социални; технологични и финансови.  • Черни лебеди могат да полетят от политическите гнезда. Интервю с проф. Даниела Бобева.  • Увеличението на разходите е устойчиво. Интервю с Любомир Дацов.  • Време е за реформа на глобалната финансова система. Анализ на Джефри Сакс.

 

 

 

Ще откриете изданието „Първите в бизнеса“ в разпространителската мрежа в страната и на zinzin.bg.


Коментари

още броеве от архиваПредходни броеве

За да платите с SMS е нехобходимо да сте
регистриран потребител

Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате.

 

Регистрация