Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Първите в бизнеса

брой 2, юни 2016

цена: 9.60лв. (печатно издание - 14.90лв.)

1
1

поръчване

 

Платете с 8 sms-а по 1.20 лв., за да получите достъп до дигиталното издание.

Новата бяла книга


Представям ви новото издание на „Първите в бизнеса, поглед отвътре”. То е с повече участници, с повече теми, с по-голям обем. След големия интерес през миналата година решихме да продължим проекта. Ние го наричаме „Бялата книга на бизнеса” заради цвета на корицата. Но не само.

 

Бяла книга означава, че компаниите, представени в нея, са светли, „Кофас” ги подрежда по обороти на база единствено на публични източници.

 

Бяла книга означава, че всички данни за фирмите са ни предоставени лично от техните лидери. Не сме използвали интернет или други източници за информация.

 

Бяла книга означава, че всички участници лично са отговорили на въпросите, предварително са видели и одобрили интервютата, които публикуваме.

 

Горд съм, че екипът на списание „Мениджър” за втора поредна година прави това издание. Няма друго място и няма друга медия, която може да събере заедно 87 лидери на най-големите компании в България.

 

Да попаднеш в Бялата книга, е оценка и чест. Но и правилното място, ако искаш да кажеш нещо важно на повече хора от бизнеса.

 

Благодаря на участниците за важните неща, които са споделили, благодаря им, че са откровени с нашите читатели. Всеки от вас ще открие нещо ценно за себе си. Ще разберете част от магията на първите в бизнеса, как правят така, че нещата обикновено да се случват. Сигурен съм, че ще бъдете толкова впечатлени от интервютата, колкото бяхме ние, докато подготвяхме Бялата книга.

 

В големия бизнес няма нищо случайно.

 

 Желая ви приятно четене!

 

 

Максим Майер,

главен редактор

Коментари

още броеве от архиваПредходни броеве

За да платите с SMS е нехобходимо да сте
регистриран потребител

Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате.

 

Регистрация