Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Първите в бизнеса

брой 3, август 2017

цена: 9.60лв. (печатно издание - 14.90лв.)

1
1

поръчване

 

Платете с 8 sms-а по 1.20 лв., за да получите достъп до дигиталното издание.

Най-голямото списание

 

„Първите в бизнеса, поглед отвътре 2017“ е най-голямото списание, което екипът на „Мениджър“ е правил досега. Със своите 340 страници мисля, че това е и най-голямото списание, излизало някога в България. „Кофас“ по традиция подрежда първите 200 компании по обороти. В този трети брой увеличаваме до 30 класациите на фирмите по сектори и за първи път включваме бизнеса от 11 области. „Кофас“ използва изцяло официални, публични и потвърдени източници.

 

Но има още нещо, което отличава тези класации от всички останали. В тях са включени и имената на всички предприемачи и мениджъри, които са постигнали върховите резултати. Голяма част от тях приеха и дадоха лични интервюта за списанието. Това са 81 достойни жени и мъже, голяма част от тях виждаме и чуваме за първи път толкова спонтанни и искрени. Техните думи трябва да се четат внимателно, в тях има много прозрения за бизнеса, за мъдростта на професията, за фундамента, без който нищо не е устойчиво, и за умението да правим така, че нещата да се случват леко.

 

Благодаря ви, скъпи герои на списанието, за откровеността, за това, че допускате читателите на „Мениджър“ толкова близо до себе си, че им позволявате да видят нещата с вашите очи.

Горд съм да споделя, че голяма част от лидерите в „Първите в бизнеса, поглед отвътре 2017“ подадоха документи и вече се състезават в десетия юбилеен конкурс „Мениджър на годината“. Така кръгът се затваря – най-добрите в бизнеса участват в най-добрия бизнес конкурс.

Убеден съм - това списание е толкова голямо не заради обема си. То е толкова голямо заради големите хора в него.

 

Желая ви приятно четене!

 

Максим Майер,

редакционен директор

 

Коментари

още броеве от архиваПредходни броеве

За да платите с SMS е нехобходимо да сте
регистриран потребител

Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате.

 

Регистрация