Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Първите в бизнеса

брой 4, май 2018

цена: 9.60лв. (печатно издание - 14.90лв.)

1
1

поръчване

 

Платете с 8 sms-а по 1.20 лв., за да получите достъп до дигиталното издание.

По нов начин

 

Винаги се стремим да правим нещата по нов начин. Така е и с това списание „Първите в бизнеса - поглед отвътре“, което „Мениджър“ издава за четвърта поредна година с подкрепата на компания „Кофас“. От официални източници и публична информация тя подреди първите 200 компании по обороти.

 

Но това не е списание за финансовите резултати, а за хората, които стоят зад тях. За първи път част от лидерите на компании излизат публично заедно със своите най-добри мениджъри. За да видим общите им идеи, синхрона и отборната игра. Така разбираме защо точно тези лидери с тези мениджъри са сред най-добрите. За първи път представяме и новите бизнеси на България, оценяваме дела на всеки от тях в брутния вътрешен продукт на страната.

 

Разбира се, най-ценното са споделените мисли, философия, преживявания на ръководителите на големите компании. Благодаря на всички, че допускат нашите читатели толкова близо до себе си, че споделят с тях съкровени неща, че ги правят съпричастни към своите усилия и стремежи. Това, което те разказват, е много поучително за всеки, който е решил да успее, за всеки, който се стреми да е сред първите в бизнеса.

 

Опитът става по-ценен, когато е споделен.

 

Желая ви приятно четене.

 

Максим Майер

главен редактор

 

Коментари

още броеве от архиваПредходни броеве

За да платите с SMS е нехобходимо да сте
регистриран потребител

Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате.

 

Регистрация