Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Първите в бизнеса

брой 5, декември 2019

цена: 9.60лв. (печатно издание - 14.90лв.)

1
1

поръчване

 

Платете с 8 sms-а по 1.20 лв., за да получите достъп до дигиталното издание.

Поглед още по-напред

 

Накъде вървим и колко бързо? Кои са посоките, в които България може да открие своя икономически потенциал и конкурентните си сили? Как да направим страната си много по-добро място за бизнес?

Това са част от въпросите, на които търсим отговори и решения в новото издание на „Първите бизнеса – поглед отвътре“. За пета поредна година ви представяме най-големите компании у нас, този път в две класации – топ 200 лидери по оборот и по печалба. Но това не е всичко.

 

Този път разгръщаме много по-голямата картина на българския бизнес със задълбочени анализи и разговори за дългия път, който икономиката ни е извървяла, и за много по-смелите стъпки, които й предстоят. Защото класациите и имената на лидерите в тези класации са важни, но още по-важно е да заговорим за промяната в случващото се около нас и в света като за огромна възможност. И да споделяме помежду си дързостта за усвояването нови идеи и постигането на по-големи цели.

 

Няма как да се сложат в рамка толкова много и разнообразни инициативи и политики, които биха могли да водят страната ни напред през следващите години. Затова ви каня да вникнете в разговорите на екипа на списание „Мениджър“ с водещи икономисти, финансисти и личности от публичния и академичния сектор, отразяващи важни послания за възможния път на българския бизнес към нови върхове. 

 

Споделяйки с вас тези послания, отделяме изключително внимание на процеси и сигнали, свързани с човешкия елемент и взаимния просперитет. Защото успехът е неизбежен, когато лидерите водят бизнесите си и тяхната трансформация с визията, че трябва да носят полза на цялото общество.

 

Желая ви приятно четене.

 

Васил Мирчев, издател

 

Коментари

още броеве от архиваПредходни броеве

За да платите с SMS е нехобходимо да сте
регистриран потребител

Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате.

 

Регистрация