Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Мениджър

брой 182, декември 2013

цена: 3.60лв. (печатно издание - 5.00лв.)

цена на годишен абонамент: 66.00 лв.

1
1

поръчване

 

Платете с 3 sms-а по 1.20 лв., за да получите достъп до дигиталното издание.

Можем повече

 

Всички ние, които сме постигнали успехи в бизнеса, знаем магическата сила на тези две думи – Можем повече. Те ни дават сили, вдъхновяват ни, карат ни  да мечтаем. Помагат ни да не се главозамайваме от успехите и да не се отказваме, когато ни е трудно.

 

„Можем повече” казваме често и на нашите екипи. Но само когато успеем да стигнем до всеки човек в компанията и да го накараме да повярва, че той лично може повече, тогава ще даде всичко от себе си. Когато награждаваме и насърчаваме този стремеж за изява, когато той стане част от нашата фирмена култура, ще отприщим огромна позитивна енергия. Хората ще разберат, че има защо да мислят за бъдещето, че могат да направят живота си по-добър. Дните им ще станат по-пълни и по-смислени. „Можем повече” ще казват на близките и децата си.

 

Така малко по малко всички ние, мениджърите, ще променяме перспективата на хората в нашата страна. Представяте ли си с какво настроение ще живеем, какви успехи ще постига България, ако всички повярваме, че можем повече. Това е наша мисия, на нас, които ръководим стотици хиляди в екипите си – да започнем да променяме самочувствието на хората в България. Нека вземем живота в ръцете си. Защото можем повече!

 

Бъдете здрави и много щастливи през 2014 година!  

 

Приятно четене!

Максим Майер, редакционен директор   

 

Коментари

още броеве от архиваПредходни броеве

За да платите с SMS е нехобходимо да сте
регистриран потребител

Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате.

 

Регистрация