Списания

Книги

Реклама

Електронен бюлетин

Регистрирайте се, за да бъдете винаги информирани за новите ни предложения и специални оферти{

абонамент

отписване

} Нерегулярно може да ви изпращаме специални оферти от наши традиционни партньори.

Реклама

Мениджър

брой 242, декември 2018

цена: 3.60лв. (печатно издание - 6.00лв.)

цена на годишен абонамент: 66.00 лв.

1
1

поръчване

 

Платете с 3 sms-а по 1.20 лв., за да получите достъп до дигиталното издание.

Годината на новите възможности

 

С гордост ви представям съвместния проект на „Мениджър“ и The New York Times „Повратни точки“. За втори път на прага между двете години лидерът на световната журналистика и най-авторитетното българско бизнес списание създаваме общ продукт с много и интересни текстове, написани от силни и влиятелни автори.

 

Сред тях са Тим Бърнърс-Лий, създателят на световната мрежа, Гордън Браун, бивш премиер на Великобритания, Лорън Джобс, съпругата на Стив Джобс, и много други. Българските повратни точки са представени от Емил Хърсев, проф. Боян Дуранкев, Андрей Райчев, Георги Ангелов, Лъчезар Богданов, Андрей Даниел.

 

Заедно с нашите партньори събрахме в общото ни списание изключително интересни факти, снимки, прозрения за света, Европа и България, за политиката, икономиката, технологиите. И много повратните точки, след които нещата ще започнат да се случват по нов начин. Има сериозни предизвикателства пред глобалното развитие, пазара, иновациите, бизнеса, културата, начина ни на живот, комуникацията, обикновените човешки взаимоотношения.

 

Хубавото е, че всяко предизвикателство е възможност и всяка възможност е предизвикателство. От нас зависи да превърнем 2019 в годината на новите възможности. Те трябва да са в основата на нашето мислене и стратегия, да дават допълнително ускорение и устойчивост на бизнеса ни.

 

Желая ви, скъпи читатели, да откриете и своите лични нови възможности, с които да сте по-здрави, по-енергични, по-щастливи и по-обичани.

 

Много успехи през новата година!

 

Приятно четене!

 

Максим Майер,

редакционен директор

Коментари

още броеве от архиваПредходни броеве

За да платите с SMS е нехобходимо да сте
регистриран потребител

Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате.

 

Регистрация